Różności (dla par i dla gości) > Wspólne mieszkanie

Teściowie

<< < (2/6) > >>

Kasztanka:
Kurde, to ja chyba będę odmieńcem ;) z Moją teściową dogaduję się lepiej, niż z własną matką. Jest wyluzowana, w nic nie wnika, nie wtrąca się, niewieloma rzeczami się przejmuje. Trudno się przy niej stresować i trudno jej nie lubić :)

Marta:

--- Cytat: Kasztanka w 30 Stycznia 2015, 19:43 ---Kurde, to ja chyba będę odmieńcem ;) z Moją teściową dogaduję się lepiej, niż z własną matką. Jest wyluzowana, w nic nie wnika, nie wtrąca się, niewieloma rzeczami się przejmuje. Trudno się przy niej stresować i trudno jej nie lubić :)

--- Koniec cytatu ---

Wowwww, Kasztanka, gdzie Ty taką teściową znalazłaś?? A może tak ją sobie wychowałaś? ;)

Kasia77:
Kasztanka, ja też większych zarzutów do swojej teściowej nie mam, ale nie żeby od razu aż tak ją lubić, jak Ty swoją ;)
Moja jest ok, zn nie narzuca się, nie w trąca, więc fajnie. Ale też jest dość zimną osobą, więc jakoś specjalnie się z nią nie spoufalam.

Kasztanka:

--- Cytat: Marta w 31 Stycznia 2015, 13:00 ---
--- Cytat: Kasztanka w 30 Stycznia 2015, 19:43 ---Kurde, to ja chyba będę odmieńcem ;) z Moją teściową dogaduję się lepiej, niż z własną matką. Jest wyluzowana, w nic nie wnika, nie wtrąca się, niewieloma rzeczami się przejmuje. Trudno się przy niej stresować i trudno jej nie lubić :)

--- Koniec cytatu ---

Wowwww, Kasztanka, gdzie Ty taką teściową znalazłaś?? A może tak ją sobie wychowałaś? ;)

--- Koniec cytatu ---

W Gdańsku moja droga, w Gdańsku. Tobie już nie - bo zajęta jesteś, ale wszystkim Twoim i swoim wolnym koleżankom polecam Pomorze ;) Choć oczywiście z przymrużeniem oka, bo to nie kwestia lokalizacji tylko po prostu charakteru człowieka. A moja teściówka mazłoty. Oby po ślubie szatan z niej nie wyszedł ;)

Marta:
Kasztanka - takie zagrożenie jest zawsze, że dopiero po ślubie pokaże na co ją stać.... ale to raczej z mężami tak bywa, nie z teściowymi, więc raczej nie masz czym się przejmować :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej