Różności (dla par i dla gości) > Wspólne mieszkanie

Teściowie

(1/6) > >>

Kasztanka:
Teściowie to temat, który w jakiś sposób łączy się ze wspólnym mieszkaniem, życiem. A to jest miejsce, aby trochę na nich ponarzekać... ewentualnie pochwalić ;D

Jagodaaa:
Świtny pomysł :) Mój przyszły teść jest ok, ale "mamuśka"... straszna!!! N ie rozumie czegoś takiego, jak prywatność, przychodzi i grzebie mi w szafkach, zagląda do szaf, zadaje napastliwe pytania... okropność!

Maksineczka:
Moja teściowa wie lepiej, co jest dobre dla innych osób i nie szanuje ich decyzji. Kiedy się poznaliśmy byłam wegetarianką, a ona zawsze, kiedy przychodziliśmy na obiad, potajemnie "przemycała" to potraw mięso. Poczęstowała mnie nawet ciastkami, które zjadłam bo wyglądały normalnie. Po wszystkim okazało się, że ciastka miały w środku skwarki.

Kasia77:

--- Cytat: Maksineczka w 25 Stycznia 2015, 10:25 ---Po wszystkim okazało się, że ciastka miały w środku skwarki.

--- Koniec cytatu ---

No nie!! Co za bezczelność!! Udusiłabym jędzę :) Jak można coś takiego zrobić!!!!!!

Maksineczka:

--- Cytat: Kasia77 w 28 Stycznia 2015, 13:09 ---
--- Cytat: Maksineczka w 25 Stycznia 2015, 10:25 ---Po wszystkim okazało się, że ciastka miały w środku skwarki.

--- Koniec cytatu ---

No nie!! Co za bezczelność!! Udusiłabym jędzę :) Jak można coś takiego zrobić!!!!!!

--- Koniec cytatu ---

No właśnie nie wiem... ale w najbliższą niedzielę robię obiad, na który zaprosiłam teściów. Przygotuję potrawkę z królika. Ona się nią brzydzi, choć nigdy nie  jadła, a o tym, co było w potrawie powiem jej po wszystkim :D Zemsta będzie słodka :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej